Såpeflak Soap Leaves(50)

Dette er 50 stk. løvtynne såpeflak i en praktisk, liten beholder. Hvert såpeflak holder til én hånd-eller ansiktsvask. Flakene brukes enkelt ved å blande det ut i vann. Dette er en praktisk løsning for nødvendig renhold på tur.

Vekt: 14 gram. Størrelse: 45 x 15 x 67 mm.


Pris 47,20 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Blå


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Såpeflak Soap Leaves(50)
stk.

   75 50 31 00
   salg@jbreklame.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV62000
Material Miljøvennlig såpe.
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.