Termos GO Ceramivac 0,7L

Dette er en solid, elegant termos med praktisk skrukork. Termosen er laget med Ceramivac - teknologi som kombinerer den elegante følelsen av keramikk med Stanleys legendariske isolasjon. Den keramiske finishen sørger for at du unngår all metallisk smak eller lukt, og den er meget behagelig å drikke av. Termosen har en hendig størrelse på 0,5 liter, og passer fint både på tur, på skolen og på arbeid. Korken er lett å skru på/av, og er garantert lekkasjefri slik at du trygt kan ha den i sekken. Undersiden av termosen er dekket av silikon, slik at den ikke sklir rundt når den står oppreist. Termosen holder innholdet varmt i 9 timer, eller kaldt i 14 timer.
Den er laget i kraftig rustfritt stål, og er naturlig BPA- fri. Volum: 0,7 liter. Termosen kommer i en fin blåfarge (Tungsten). Kan vaskes i oppvaskmaskin.


Pris 360,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Hunter


Total pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Termos GO Ceramivac 0,7L
stk.

   75 50 31 00
   salg@jbreklame.noStanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Artikkelnummer ST1003208010
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.