JB Reklame AS - Nord-Norges største reklamehus!

JB Reklame ble stiftet i 1981 og feiret dermed 40 årsdag i 2021.
Vi er en totalleverandør av profilering og leverer alt du trenger med logo på til profilering av din bedrift.

Vi har med våre 25 kreative ansatte en sterk kompetanse i eget hus og sammen leverer vi alt du trenger til rett tid.

JB Reklame - en stolt profil-leverandør!

PROFILAVDELINGEN - profilprodukter og reklameartikler

Vi forsterker din merkevare ved å levere produkter med din logo på. Vårt medlemskap i i Gosh sikrer deg det beste utvalget av produkter i markedet og sikkerhet for en trygg handel.

Svært mange av de merkevarene dere finner i detaljhandelen kan også leveres hos oss med gode betingelser. Vi profilerer produktene med din egen merkevare.
Våre profilrådgivere tilpasser profileringen etter dine behov og hjelper deg med å tilpasse den til din målgruppe.

JB Reklame har fokus på å levere kvalitet i alle ledd. Vi har stort fokus på trygge leverandører og fabrikker som kan fremvise rett dokumentasjon på produkter og produsenter.

Vi har i flere år vært best på lojalitet mot leverandører i kjeden vår. Dette er et bevisst valg for å trygge handelen for våre kunder. Vi setter etiske retningslinjer høyt og velger leverandører som har et godt utviklet oppfølgingssystem mot fabrikker.

SKILTAVDELINGEN - eksperter på skilt og dekor

Skilt og dekor er en viktig del av bedriftens profilering. På Jb Reklame har vi en egen skiltavdeling som har lang erfaring og kunnskap om faget. Vi er et team med fagfolk som følger prosessen fra A til Å. Våre selgere, grafikere, produksjonsarbeidere og montører sørger for god kvalitet i alle ledd.

Våre skilt er av ypperste kvalitet og lages lokalt av våre dyktige skiltmakere som er eksperter på alt innen skilt. Alt fra et husnummerskilt til et fasadeskilt.
Vi tilbyr også bildekor, frosting av vinduer, foliering, rollup, bannere og mye mer!

ARBEIDSKLÆR

Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.
Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

FIRMAGAVER - de beste gaveidéene

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller send oss en mail på salg@jbreklame.no, så kontakter vi deg med et forslag.

Få deres helt egen nettbutikk

Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Korte fakta

Landsdekkende
Landets største kjede innen profilering
Oppstart
Gosh-kjeden ble etablert i 2001
Totalomsetning
409 MNOK
Årsverk
Vi har tilsammen 169 årsverk