Vi søker grafisk designer!

Hvis din våte drøm er å bli stjernedesigner i et elitebyrå i New York, er kanskje ikke dette helt jobben du er ute etter. Men digger du grafisk arbeid i all slags form og farge, og tenker at du jammen er heldig hvis du får betalt for å drive med det du liker aller best, synes vi du skal lese videre.

Vi søker nemlig et kreativt ja-menneske som er like happy med å lage skisser til parkeringsskilt, fasader, reklameartikler og bildekor, som å designe annonser, websider og logoer. Hvis du i tillegg evner å jobbe raskt og nøyaktig, og ikke går i vranglås etter første korrekturrunde, synes vi du allerede høres lovende ut.

Andre ting vi tenker du bør ha peiling på:
- Vektorgrafikk
- Illustrator
- CutContour
- CMYK
- Pantone
- RAL
- SoMe
- Wordpress
- Mailchimp
- Photoshop

Hvis du ikke trenger å google mer enn to av disse, synes vi du skal sende inn en søknad.
Trykk her for å sende oss en søknad!


Vi søker koordinator!

Er du en sånn som elsker at det blir litt kaos så du kan rydde opp i det, som digger å følge en sak fra start til slutt, som kan være litt streng uten å bli sutrete - og den som holder hodet kaldt når det koker? Da kan det godt hende det er deg vi ønsker inn i JB-teamet vårt.

Vi har god fart, fin flyt og relativt klar kjørebane i JB Reklame. Men vi trenger et trafikklys som ikke går i svart hvis det blir kødannelser og usikkerhet om veivalg eller trafikkregler. Vi trenger kort og godt en koordinator som kan følge opp folk og prosesser fra en ordre kommer inn i den ene enden, til en superfornøyd kunde jubler i den andre.

Litt mer detaljert drømmer vi om en medarbeider som:
- Har løpende kontakt med selgere, grafikere og produksjonslinje i hele ordreløpet, og fordeler arbeidsoppgaver mellom disse.
- Koordinerer små og store prosjekter.
- Har teft for markedsføring og kundeservice.
- Vet hva SoMe er forkortelsen for.
- Er ekspert på å motta, innhente og videreformidle informasjon.
- Har gode datakunnskaper og kjennskap til ordresystemer.
- Er en tålmodig kontrollfrik som ikke friker ut når det blir mange baller i luften.

Føler du denne beskrivelsen snakker til deg?
Trykk her for å sende oss en søknad!